Aer conditionat DUCT Midea

Sortare dupa:  
Aer conditionat DUCT 18000 BTU Midea MTIU-18FNXD0/MOUU-18FN8-QD0 (MTIU-18FNXD0 + MOUU-18FN8-QD0)

Aer conditionat DUCT 18000 BTU Midea MTIU-18FNXD0/MOUU-18FN8-QD0

Aer conditionat Midea Blanc cu tehnologie Inverter Quattro

Inverter Quattro: imbina patru tehnologii avansate pentru o performanta ridicata.

Aparatele de aer conditionat Midea Blanc Inverter Quattro actioneaza la fel de rapid, eficient si echilibrat ca o masina sport.
Compresorul de inalta performanta dezvoltat de Midea, genereaza o energie continua pentru confortul dvs. maxim. La pornire, datorita frecventei ridicate de 65 Hz, genereaza intr-un timp foarte scurt un flux puternic de aer racit / incalzit asigurand un confort instantaneu.
Aparatele de aer conditionat Midea Blanc pot genera caldura chiar si la o temperatura de minus 32 grade Celsius si pot mentine un aer rece la o temperatura exterioara de 60 grade Celsius.
Modul inteligent de economisire a energiei, iEco, va poate economisi pana la 60% din energia electrica timp de 8 ore, in timpul somnului.
Tehnologia de confort fără trepte GA păstrează camera la o temperatură perfect constantă, fără fluctuații.

Prietenos cu mediul

Noul freon R32 este mult mai prietenos cu mediul

Noul agent frigorific R32 (difluormetan) are avantaje semnificative.
In primul rand reduce impactul asupra mediului cu peste 65% in comparatie cu un produs cu R-410A. Rezulta ca mediul este mai putin afectat de noul agent frigorific.
In al doilea rand datorita densitatii scazute (aproape 30% mai mica decat cea a lui R-410A) consumul de freon este redus.
In al treilea rand, nivelul scazut de vascozitate duce la o reducere a pierderii de presiune in circuitul de refrigerare, ceea ce contribuie in final la o crestere a eficientei energetice globale a aparatului de aer conditionat Midea Blanc cu 5%.
In al patrulea rand datorita conductivitatii termice ridicate fata de R-410A, capacitatea de racire a crescut cu 4%.
Si nu in ultimul rand, freonul R32 este usor de reciclat fiind un agent frigorific monocomponent.

Presiune statica Top-Middle

Presiunea statica maxima pe care o poate atinge aparatul de aer conditionat Inverter Midea este 160 Pa. Fiind un echipament de aer conditionat tip duct de presiune statica medie are cea mai larga gama de presiune statica.


Functia de control multi-zonal

Functia de control multi-zona, cu telecomanda cu fir si interfata cu afisaj poate controla diferite camere sau zone in mod individual.


Control constant al volumului de aer

Beneficiind de tehnologia de control al volumului de aer, aparatul de aer conditionat Inverter Midea duct va ajusta in mod automat presiunea statica la valoarea perfecta. Instalatorii pot calcula si ajusta volumul de aer chiar daca presiunea statica depaseste valorile asteptate.

Intrebati pentru stoc
5,779.00RON
Pe Pagina      Pagina 1 - 1 din 1
  • 1