• Aer conditionat Gree Fairy A1 12000 BTU GWH12AAC-K6DNA1D
  • Unitate interna Aer conditionat Gree Fairy A1 12000 BTU GWH12AAC-K6DNA1D
  • Unitate externa Aer conditionat Gree Fairy A1 12000 BTU GWH12AAC-K6DNA1D
  • Telecomanda Aer conditionat Gree Fairy A1 12000 BTU GWH12AAC-K6DNA1D

Aer conditionat Gree Fairy A1 12000 BTU GWH12AAC-K6DNA1D 2019 R32

1,980.00RON
Cantitate:
Aparat aer conditionat Gree Fairy A1 12000 BTU GWH12AAC-K6DNA1A G10 Inverter cu Wi-fi inteligent,filtru carbon activ, generator Cold Plasma , buton Turbo,Autodiagnoza si protectie aer rece model 2019 R32 ECO Refrigerant


G10%20Inverter

GREE
- Certificat nr. 1 in Romania pentru cel mai bun raport pret-calitate in categoria APARATE DE AER CONDITIONAT si RACITOARE
Cercetarea Best Buy Award 2017/2018 a fost efectuata de organizatia elvetiana ICERTIAS-International Certification Association GmbH pe teritoriul Romaniei la sfarsitul anului 2017. La întrebarea „Specificati un producator sau furnizor de APARATE DE AER CONDITIONAT si RACITOARE care, in functie de opinia si de experienta dvs. personala sau in functie de opinia si de experienta celor apropiati de dvs., ofera cel mai bun raport pret-calitate pe piata romaneasca", majoritatea clientilor din Romania au raspuns "GREE".

Despre GREE

Gree Electric Appliances, Inc. din Zhuhai este un grup international diversificat industrial, cu peste 80.000 de angajati si 11 baze de productie in intreaga lume, a carui afacere acopera aparate de aer conditionat rezidentiale, aparate de aer conditionat centrale, echipamente inteligente, aparate de uz casnic, încalzitoare de apa cu sursa de aer, telefoane inteligente, frigidere etc. Începând cu anul 2005, Gree ocupa locul 1 pe piata mondiala în productia si vânzarea de echipamente de aer conditionat rezidentiale timp de 13 ani consecutivi. În 2006, a fost acordat "Brandul mondial" si sunt printre primele 100 companii, in revista "Fortune Magazine" pentru ultimii 8 ani.


Gree Fairy este noua serie de aparate de aer conditionat de la Gree, are un design nou pentru unitatea interioara. Usor de intretinut, filtru Catechin, functia I-Feel ( senzor de temperatuta in interiorul telecomenzii), debit volumetric de aer in functie de nevoile utilizatorilor. Foloseste mai putina energie electrica pentru a functiona si va pastra temperatura camerei exact asa cum l-ati setat.Acest model de aparat de aer conditionat este ideal pentru spatiile rezidentiale, camere de hotel, case, vile, apartamente, garsoniere, dormitoare si living-uri, oferind o eleganta estetica inedita incaperii, precum si o eficienta sporita in racirea si incalzirea aerului.

Generatorul Cold Plasma prezent pe gama Fairy sterilizează bacteria Ecoli, bacteria Stafilococul Auriu și elimină mirosurile neplăcute prin distrugerea bacteriilor și emiterea de ioni negativi.Posibilitatea programarii functionarii, pentru setarea temperaturii ideale din timp.
Dezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie.
Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot.
In cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.
Datorita functiei de autodiagnoza, aparatul poate depista automat erorile aparute in functionare.
Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

Prezentare%20Gree%20fairy

WiFi inteligent controlProgrameaza temperatura ideala a casei de oriunde ai fi, prin wi-fi, cu ajutorul smartphone-ului.

Fabrica%20Gree%20electric%20appliances%20Inc.%20Zhuhai


Pentru o oferta personalizata va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.Click pe butonul de mai jos pentru a vizualiza specificatiile tehnice ale produsului.

  • Disponibilitate: 5 In Stoc
  • Model: GWH12AAC-K6DNA1D
  • Producator:Gree

Scrie comentariu

Notă: Nu utilizați HTML în text.