Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-AP50VG+MUZ-AP50VG 18000 BTU R32

6,345.00RON
Cantitate:
Aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-AP50VG+MUZ-AP50VG 18000 BTU


Dimensiuni ultra compacte
Foarte silentios
Filtrare performanta
Capacitate maxima racire: 18400 btu
Capacitate maxima incalzire: 24900 btu
Nivel de zgomot: 19 dB
Regim de functionare: -15 … +46 °C
Dimensiuni UI: 299 mm x 798 mm x 219 mm
Dimensiuni UE: 714 mm x 800 mm x 285 mm
Agent frigorific: R32
Garantie: 3 ani

 

Gama MSZ–AP imbina designul modern cu eficienta energetica. Cu un nivel de zgomot de doar 19dB(A), aceasta gama cuprinde aparate de aer conditionat de tip Inverter cu puteri de la 2.5 la 5.0kW, utilizand agent frigorific R32.

Agent frigorific R32 – este un freon sintetic, nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice pentru viitor. R32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului.

Performantele gamei MSZ-AP sunt A+++ pe racire cu un SEER de pana la 8,6 si A++ pe incalzire cu un SCOP de pana la 4,8. Acest nivel de performanta energetica garanteaza confortul la costuri reduce, atat vara, cat si iarna.

Sistemele de climatizare Mitsubishi Electric sunt recunoscute pentru silentiozitate, iar modelul MSZ-AP exceleaza din acest punct de vedere. Cu un nivel de zgomot de doar 19 dB(A), nici nu veti simti ca aparatul de aer conditionat este in functiune.

Cu dimensiunile sale reduse si aspectul minimalist, MSZ-AP se integreaza in orice tip de interior. Lungimea de doar 798 mm permite montarea chiar si deasupra unei usi, care masoara standard 800 mm.

Cu sistemul Nano Platinum care contine nanoparticule de platina, acest filtru este dezodorizant si antibacterian. Filtrul este optimizat pentru a distruge bacteriile si praful, garantand un aer proaspat.

 

Mitsubishi Electric este lider mondial in sisteme de aer conditionat pentru uz rezidential, comercial si industrial. Provocarea de a crea sisteme de climatizare adecvate pentru conditiile climatice din Japonia ne-a condus la dezvoltarea de masini robuste, dar uimitor de sofisticate, si de sisteme care pot face fata in aproape orice conditii climatice, deosebit de eficiente energetic si cu un impact negativ minim asupra mediului inconjurator. Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna 70 de excelenta in tehnologie, design si productie. Reprezinta cel mai inalt nivel in confort, eficienta si durabilitate. Mai simplu, reprezinta cel mai bun aer conditionat pe care il poti cumpara.

Castigator al Reddot award 2018  
reddot%202018%20mitsubishi%20electric

Compatibil cu interfata pentru monitorizare la distanta MelCLoud.

MelCloud

 

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.


  • Disponibilitate: 5 In Stoc
  • Model: MSZ-AP50VG+MUZ-AP50VG
  • Producator: Mitsubishi

Scrie comentariu

Notă: Nu utilizați HTML în text.