Aer conditionat inverter Mitsubishi Electric Kirigamine Zen MSZ-EF50VEB+MUZ-EF50VE 18000 BTU Negru

7,600.00RON
Cantitate:
Aer conditionat Mitsubishi MSZ-EF50VEB+MUZ-EF50VE 18000btu Kirigamine Zen Negru

Clasa energetica: A++

Capacitate nominala racire: 18000 BTU
Capacitate nominala incalzire: 19700 BTU
Nivel de zgomot: 30 dB
Regim de functionare: -15 … +46 °C
Dimensiuni UI: 299x885x195 mm
Dimensiuni UE: 880x840x330 mm
Refrigerant: R410A
Garantie 3 ani


Caracteristici Aer conditionat Mitsubishi MSZ-EF50VEB+MUZ-EF50VE 18000btu Negru Kirigamine Zen

Un design de o eleganta impecabila, o gama de culori care sa completeze orice decor interior, materiale premium si dimensiuni compacte. Acesta este aparatul de Aer conditionat Mitsubishi MSZ-EF50VEB + MUZ-EF50VE 18000 BTU Negru Kirigamine Zen.

Silentiozitate

Calitatea unui mediu depinde si de nivelul zgomotului perceput. Aparatul de Aer conditionat Mitsubishi MSZ-EF50VEB+MUZ-EF50VE 18000btu negru Kirigamine Zen contribuie atat de eficient la confortul acustic, incat nu veti sti cand este in functiune. Activati modul “Silentios” in timpul noptii, iar nivelul de zgomot va fi redus cu inca 3dB.

Eficienta energetica

Costurile reduse de functionare reprezinta unul dintre cele mai mari avantaje oferite de aparatul de Aer conditionat MSZ-EF50VEB + MUZ-EF50VE 18000 BTU Negru Kirigamine Zen. Fiecare componenta individuala este proiectata si optimizata cu tehnologie de varf pentru a atinge niveluri extraordinare de energie.

Filtru purificator cu ioni de argint

Suprafata neregulata a filtrului de purificare a aerului capteaza mai eficient praful si va continua sa functioneze in mod eficient – neutralizand si mirosurile neplacute – mai mult de 10 ani. Filtrul purificator cu ioni de argint pastreaza aerul mai curat si mai sanatos.

Despre Mitsubishi Electric 

Mitsubishi Electric este lider mondial in sisteme de aer conditionat pentru uz rezidential, comercial si industrial. Provocarea de a crea sisteme de climatizare adecvate pentru conditiile climatice din Japonia a condus la dezvoltarea de echipamente uimitor de sofisticate si de sisteme care pot face fata in aproape orice conditii climatice. Sunt sisteme de top, deosebit de eficiente energetic si cu un impact negativ minim asupra mediului inconjurator. Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna 70 de excelenta in tehnologie, design si productie. Reprezinta cel mai inalt nivel in confort, eficienta si durabilitate. Mai simplu, reprezinta cel mai bun aer conditionat pe care il poti cumpara.

Sistemele de aer conditionat folosesc agenti frigorifici care sufera foarte usor transformari din gaz in lichid si inapoi, pentru a transfera caldura din interiorul camerei in afara locuintei in modul racire si in sens invers, in modul incalzire. Tehnologia Inverter se bazeaza pe un model de compresor care isi poate regla turatia si, implicit, capacitatea de racire sau incalzire in functie de sarcina necesara. Compresorul poate functiona continuu la turatii mici, fara sa fie necesare pornirile si opririle repetate atunci cand sistemul de climatizare solicita aer rece sau cald. Acest tip de tehnologie are doua beneficii clare:

– Confortul: Un sistem de aer conditionat cu inverter isi regleaza in mod continuu capacitatea de racire sau incalzire optima, pentru a-l corela cu temperatura din camera, imbunatatind astfel nivelul confortului. Inverterul reduce timpul de pornire al sistemului, prin urmare, se ajunge mult mai rapid la temperatura solicitata a camerei. Imediat ce temperatura corecta este atinsa, sistemul inverter garanteaza mentinerea ei constanta. Sistemele ON/OFF vor functiona la capacitatea maxima de racire, generand curenti de aer reci si inconfortabili, subracind camera, pentru ca mai apoi sa comande oprirea compresorului, asteptand cresterea naturala a temperaturii in incapere si repornirea acestui ciclu.

– Eficienta energetica: Deoarece un inverter monitorizeaza si regleaza temperatura mediului ambiant oricand este nevoie, consumul de energie scade cu 30% in comparatie cu un sistem dotat cu un compresor traditional (ON/OFF).

Pe langa racire, aparatele de aer conditionat pot asigura si o incalzire eficienta. Incalzirea cu un aparat de aer conditionat cu pompa de caldura este, in prezent, modalitatea de incalzire cea mai eficienta din punct de vedere energetic. Aceasta solutie este mai eficienta decat pompele de caldura care incalzesc apa pentru radiatoarele traditionale, deoarece pompa de caldura a unui aparat de aer conditionat incalzeste direct aerul din interior, in timp ce o pompa de caldura aer-apa sau pamant-apa incalzeste mai intai apa si apoi apa incalzeste camerele, ceea ce determina pierderi de energie in aceasta etapa suplimentara.

Cum alegi aparatul de aer conditionat potrivit pentru casa ta:

Selectarea dimensiunii corecte a unui aparat de aer conditionat trebuie sa fie realizata in mod normal de un profesionist (inginer proiectant), deoarece nu depinde numai de numarul si marimea camerelor, ci si de dimensiunea si orientarea ferestrelor, de expunerea la radiatia solara si alti factori, precum degajarile interioare.

Ca regula de baza, pentru un metru patrat de incapere se poate estima o capacitate de racire intre 60 W si 120 W pentru mediul rezidential.

De exemplu, pentru climatizarea unui dormitor de 20 mp, putem alege un echipament de 2 kW (7.000 BTU/h). In cazul in care apartamentul nu este izolat, iar orientarea este pe sud, se recomanda cresterea capacitatea unitatii la 2,5 kW (9.000 BTU/h), pentru a avea siguranta ca in cele mai toride zile de vara echipamentul are capacitatea de racire necesara.

Pozitionarea aparatului de aer conditionat in interiorul casei

Pozitionarea unitatii interioare de aer conditionat se face in armonie cu arhitectura camerei. In general, se recomanda pozitionarea unitatii interioare in asa fel incat curentul de aer sa strabata suprafata peretelui exterior care este predispus la cele mai mari pierderi/aporturi de caldura. Totodata, trebuie tinut cont si de pozitionarea mobilierului in camera, astfel incat curentii de aer sa nu fie indreptati direct spre canapele sau paturi (zonele de repaus indelungat). De asemenea, traseul agentului frigorific ce leaga unitatea interioara de cea exterioara trebuie sa fie cat mai scurt.

Mitsubishi Electric Quality, abreviat MEQ, inseamna 70 de excelenta in tehnologie, design si productie. Reprezinta cel mai inalt nivel in confort, eficienta si durabilitate. Mai simplu, reprezinta cel mai bun aer conditionat pe care il poti cumpara.

Logo-ul MEQ asigura consumatorul de cele mai inalte standarde de calitate si tehnologie si reprezinta mandria brandului Mitsubishi Electric la nivel mondial.


Aparatul de Aer conditionat MSZ-EF50VEB + MUZ-EF50VE 18000 BTU Negru Kirigamine Zen a fost castigator al Reddot Award 2015. 
reddot%202015%20mitsubishi

Compatibil cu interfata pentru monitorizare la distanta MelCloud.
MelCloud

Pentru un pret personalizat pentru aparatul de Aer conditionat Mitsubishi MSZ-EF50VEB+MUZ-EF50VE 18000btu negru Kirigamine Zen, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.

  • Disponibilitate: 5 In Stoc
  • Model: MSZ-EF50VEB+MUZ-EF50VE
  • Producator: Mitsubishi

Scrie comentariu

Notă: Nu utilizați HTML în text.