Aer conditionat Gree U-Crown 9000 BTU G10 Inverter GWH09UB-K3DNA4F

3,141.00RON
Cantitate:
  • Intrebati pentru stoc
Print
Aparat aer conditionat Gree U-Crown 9000 BTU G10 Inverter GWH09UB-K3DNA4F


Aer%20conditionat%20Gree%20U-Crown%209000%20BTU%20G10%20Inverter%20GWH09UB-K3DNA4FGREE - Certificat nr. 1 in Romania pentru cel mai bun raport pret-calitate in categoria APARATE DE AER CONDITIONAT si RACITOARE
Cercetarea Best Buy Award 2017/2018 a fost efectuata de organizatia elvetiana ICERTIAS-International Certification Association GmbH pe teritoriul Romaniei la sfarsitul anului 2017. La întrebarea „Specificati un producator sau furnizor de APARATE DE AER CONDITIONAT si RACITOARE care, in functie de opinia si de experienta dvs. personala sau in functie de opinia si de experienta celor apropiati de dvs., ofera cel mai bun raport pret-calitate pe piata romaneasca", majoritatea clientilor din Romania au raspuns "GREE".

Despre GREE

Gree Electric Appliances, Inc. din Zhuhai este un grup international diversificat industrial, cu peste 80.000 de angajati si 11 baze de productie in intreaga lume, a carui afacere acopera aparate de aer conditionat rezidentiale, aparate de aer conditionat centrale, echipamente inteligente, aparate de uz casnic, încalzitoare de apa cu sursa de aer, telefoane inteligente, frigidere etc. Începând cu anul 2005, Gree ocupa locul 1 pe piata mondiala în productia si vânzarea de echipamente de aer conditionat rezidentiale timp de 13 ani consecutivi. În 2006, a fost acordat "Brandul mondial" si sunt printre primele 100 companii, in revista "Fortune Magazine" pentru ultimii 8 ani.

G10%20Inverter


           
Aspect metalic
Carcasa metalica de inalta calitate din aliaj din aluminiu. Design elegant in forma de U, realizat fara sudura.
                             


Compresor in 2 trepte
Compresorul in doua trepte se poate incalzi si raci in mod normal in conditii extreme de temperatura, fata a creste consumul de energie. Temperatura aerului de iesire poate atinge 50 ℃ la temperatura ambianta de -20 ℃ si 13 ℃ la temperatura ambianta de 50 ℃.
Dezghetare inteligenta
Dezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie.Autodiagnoza
In cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.


Functia Sleep
Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot.


Racire turbo
Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.


Pentru o oferta personalizata va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostrii.

Click pe butonul de mai jos pentru a vizualiza specificatiile tehnice ale produsului.

  • Disponibilitate: Intrebati pentru stoc
  • Model: GWH09UB-K3DNA4F
  • Producator: Gree

Scrie comentariu

Notă: Nu utilizați HTML în text.