• Caseta de tavan Gree 12000 BTU R32 2019 GUD35T/A-GUD35W/Nha-T
  • Caseta de tavan Gree 12000 BTU R32 2019 GUD35T/A-GUD35W/Nha-T
  • Caseta de tavan Gree 12000 BTU R32 2019 GUD35T/A-GUD35W/Nha-T

Caseta de tavan Gree 12000 BTU R32 2019 GUD35T/A-GUD35W/Nha-T

4,000.00RON
Cantitate:

Caseta de tavan R32

   Temperatura ambientala placuta si umiditatea optima intr-un spatiu comercial pot fi generate de aparate de aer conditionat tip caseta. Clasa de eficienta energetica sezoniera, pana la A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire, asigura reducerea consumului de energie electrica.
La pornire, curentul electric absorbit are intensitate redusa datorita inverter-ului special, ceea ce asigura exploatarea facila in situatiile in care instalatia este incarcata la limita.
Pompa de condens este incorporata in unitatea interioara si asigura indepartarea in siguranta a condensului care se formeaza in timpul functionarii.
Designul inovativ al ventilatorului asigura functionarea unitatii interioare cu nivel de zgomot redus.Noul freon R32 este mult mai prietenos cu mediul

Alegerea unui echipament Gree cu freon R-32 reduce impactul asupra mediului cu peste 68% în comparatie cu un produs cu R-410A si duce la un consum mai scazut de energie datorita eficientei energetice ridicate. Freonul R32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului inconjurator. De asemenea freonul R32 este usor de reciclat, fiind un agent frigorific monocomponent.

Timer

Posibilitatea programarii functionarii, pentru setarea temperaturii ideale din timp.
Auto restart

In cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.
Dezghetare inteligenta

Dezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie.
Autodiagnoza

Datorita functiei de autodiagnoza, aparatul poate depista automat erorile aparute in functionare.
Functia sleep

Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot.
Racire turbo

Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.  • Disponibilitate: 1 In Stoc
  • Model: GUD35T/A + GUD35W/Nha-T
  • Producator:Gree

Scrie comentariu

Notă: Nu utilizați HTML în text.