Despre noi

Despre noi

Despre noi

Societate Comerciala Climavent Activ SRL

Climavent Activ SRL este o firmă ce activează în domeniul tehnologiei HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat – climatizare), oferind servicii excelente pentru furnizarea, montarea și întreținerea aparaturii necesare pentru menținerea unui mediu ambiental confortabil.

Comercializează echipamente de filtrare și ventilație precum: Mitsubishi, Toshiba, Midea, Carrier sau Gree dar si multe altele. Echipa noastră este pregătită constant pentru a vă oferi suport și consultanță de specialitate în probleme de control a umidității, temperaturii și calității aerului, fiecare angajat deținând calificare în domeniu și o experiență îndelungată în domeniu.

Alege serviciile Climavent pentru eficientizarea tehnologiei HVAC potrivite spațiului tău!

Scopul nostru este acela de a veni în întâmpinarea clienților săi cu o gamă variată de produse și de a îi ajuta să își creeze confortul ambiental optim desfășurării activităților, beneficiind de garanția calității la prețuri mici. Sunt furnizate soluții complete HVAC: încălzire, răcire, ventilare și automatizări, atât pentru locuințe private, cât și pentru spații HORECA (hoteluri, pensiuni, restaurante), spații industriale, clădiri birouri sau spații comerciale.

Climavent și întreaga echipă de specialiști continuă să se dezvolte cu tenacitate piața românească de H.V.A.C. prin capacitatea de a modela caracteristicile termice și calitatea aerului. Soluțiile de încălzire, climatizare și ventilație asigurate de Climavent sunt gândite astfel încât dumneavoastră să vă bucurați timp îndelungat de un stil de viață relaxat și sănătos.

Suntem o companie tanara ce evolueaza constant in domeniu,punem accent pe seriozitate si tratam minutios nevoile clientilor.

 

Indiferent de tipul sistemului de climatizare , noi avem solutia.Moto-ul nostru este; Aveti nevoie? Avem! Facem! .

Fie ca doriti un mediu racoros in zilele toride ale sezonului cald , fie doriti un mediu ambiental placut si calduros in zilele friguroase ale sezonului rece , va putem oferii solutia pentru un mediu relaxant si confortabil exact in bugetul dumneavoastra alocat. Efectuam numai lucrari de calitate ,de accea oferim si garantie , comercializam o gama vasta de produse din toate tipurile de sisteme de climatizare si suntem mereu dornici sa muncim!

Dealungul anilor in care societatiea noastra a fost si este in continua expansiune ,din momentul fondarii si pana in prezent ,am acumulat foarte multe bune relatii client-furnizor ,totodata luand nastere si o relatie stransa de prietenie ,societatea noastra fiind solicitata si recomandata de catre clienti. Asiguram transparenta totala,sinceritate ,promtitudine si seriozitate dorind sa infiintam bazele unei legaturi puternice de incredere si sa mentinem aceasta legatura constant cu dumneavoastra fie ca aveti nevoie de consultanta ,servicii sau produse.

Toate produsele din catalogul nostru sunt noi , deasemenea si toate materialele folosite in lucrari. Suntem mereu deschisi solicitarilor dumneavoastra si va raspundem acestora in cel mai scurt termen posibil.

Asteptam cu nerabdare sa va multumim cu tot ceea ce facem noi si va invitam cu mare drag sa va convingeti ca suntem exact cine spunem ca suntem si facem exact ce spunem ca facem!